Jordbor og motoriseret pælebor til dybe, solide huller

Jordboring og pæleboring kan være en sej kamp, men med det rette jordbor kan du let få lavet dybe, solide huller i den ønskede diameter til hegnspæle, gyngestativ og meget mere. Se vores udvalg af jordbor og pælebor her:
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Jordbor 200 MM passer til BT130*
    2.120,00 DKK
  2. Stihl BT 130 Jordbor
    6.895,00 DKK
    Ikke på lager
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Et uundværligt redskab

Et jord- eller pælebor fra Park & Fritid er uundværligt, når du skal sætte hegnspæle, gyngestativer eller lignende op.

Det gør det muligt at bore dybe, solide huller med en lille diameter, som sikrer, at hegn eller stolper, som sættes ned i det bliver solidt stående.

Det kan også eksempelvis at lave en nedløbskanal til et hulrum i jorden, der leder vandet væk fra jordoverfladen og ned til grundvandet.

Motoriserede modeller

Park & Fritid sælger bor i løssalg, samt motoriserede, benzindrevne bor. Hvis jorden er hård, kan det være meget besværligt at bore i det med et hånddrevet bor.

Desuden kræver det håndelag og mange kræfter, og kan i sidste ende resultere i et ustabilt hul, da det er vanskeligt at komme i dybden med det.

Det kan stort afhjælpes med en af Park & Fritids motoriserede modeller, som garanterer dybe, solide huller, der holder i lang tid.

Stihlfulde huller

Et jordbor er en cylinderformet snegl, som muliggør smal dybdeboring. I det meget simple princip drejes pælen, og jorden løsnes og løftes op til overfladen.

Park & Fritids bedste produkt er vores Stihl BT 130 jordbor, som borer huller op til 200 mm i diameter. Det er et enmandsbor, som med sin STIHL 4-MIX motor med stærk sejtrækningsevne og lavt udslip både er kraftfuld og miljøvenligt.

Det er udstyret med QuickStop borbremse, som omgående udløses mod låret hvis boret sætter sig fast.

Høj kvalitet Leder du efter løsninger til at få hegnspæle og andet i jorden, så leverer Park & Fritid høj kvalitet til dig i en fart.