Elektrisk Plæneklipper

Beslutter du dig for at købe en elektrisk plæneklipper, får du en græsslåmaskine, som er nem at håndtere og kræver minimal vedligeholdelse. Den har ikke brug for olie, benzin og tændrør, og starter nemt når du sætter strømmen til. Dens komparativt set lave vægt gør den nem at håndtere og gør arbejdet mere komfortabelt. Og så slipper du naturligvis også for ildelugtende og usund benzinos, mens du går rundt og slår græs.

Anbefales til små arealer

Park & Fritids elektriske plæneklippere er især velegnede til mindre plæner. Park og Fritid anbefaler eksempelvis vores prisvenlige Makita ELM3800 El plæneklipper 1400W til arealer mindre end 500 kvadratmeter. Mikita er fremstillet i solidt UV-resistent polypropylen kabinet og med integreret bærehåndtag. Den er med opsamler med enkel og nem montering, og indikator for fyldt græsopsamler.

Også uden ledning

Park & Fritid har også en elektrisk plæneklipper, der kører på batteri. Vores Viking MA339 plæneklipper kommer med 2 stk. AP 160 batteri, hvilket har den fordel, at du slipper for at skulle være opmærksom på ikke at køre over ledningen. Den er desuden lettere at transportere og manøvrere og larmer ikke sammenlignet med benzindrevne plæneklippere. Den klipper med stor kraft, og med den nye plænekam kan du klippe tættere på kanten end med andre maskiner.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Stihl RME 235
    1.395,00 DKK
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden