Ukrudtsbrænder

Med en ukrudtsbrænder sørger du for en hurtig og effektiv bekæmpelse af ukrudt. Uanset bevoksning, vil en ukrudtsbrænder visne planterne i løbet af få sekunder.

Rene fliser og belægninger med en ukrudtsbrænder

Der findes mange smukke fliser og belægninger rundt omkring, som er forsvundet i ukrudt. I nogle situationer er der tale om så store arealer, at det kan være svært at vedligeholde områderne. Dette kan betyde dyre nødløsninger såsom forskellige sprøjtemidler, som ikke tager hensyn til grundvandet og det øvrige miljø.
Med en ukrudtsbrænder fra Park & Fritid vil du hurtigt og nemt komme ukrudtet til livs. Hvad end der er tale om større eller mindre arealer, er en ukrudtsbrænder hurtig og effektiv.
Med en ukrudtsbrænder vil du kunne se resultatet med det samme. Du vil ikke have grund til at tvivle på virkningen, som ved giftige sprøjtemidler, hvor resultatet først vises flere dage efter.
Derudover er brændt ukrudt også lettere at feje væk end sprøjtebehandlede planter, hvor rødderne stadig kan sidde fast.

Det miljørigtige valg

En ukrudtsbrænder er det miljørigtige valg til elimineringen af ukrudt. Hvor sprøjtemidler kan forurene grundvandet og de øvrige omgivelser, bruger en ukrudtsbrænder blot en smule gas pr. gang.

Ukrudtsbrændere til større arealer

Vores udvalg af ukrudtsbrændere er perfekte til de større arealer, med flere flise og belægningsområder.
Med disse ukrudtsbrændere skåner du også ryggen, da du slipper for at gå foroverbøjet, for at få ram på planterne.
Med disse brændere skal du blot gå bagved, som ved benyttelse af en plæneklipper. Derudover kan du også vælge en brænder som påhæng til havetraktoren. Samtidig er ukrudtsbrænderne også fleksible nok til at nå ind på de mindre flisearealer.

Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden