Slidstærke og flotte kvalitets træsko

Gode træsko er uden tvivl en smart opfindelse til dem, der gerne vil have et par sko, der er slidstærke og nemme at tage af og på. Find dine bedste træsko hos Park & Fritid - vi forhandler de anerkendte mærker.

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Sika Flex LBS Træsko Med Kap
  Pris 599,00 DKK Normalpris 599,00 DKK
 2. Sika Flex LBS Træsko Uden Kap
  Pris 599,00 DKK Normalpris 686,25 DKK
 3. Sika Traditionel Træsko Med Kap
  Pris 399,00 DKK Normalpris 549,00 DKK
 4. Sika Traditionel Træsko Uden Kap
  Pris 369,00 DKK Normalpris 529,00 DKK
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Sika træsko med og uden kap

Sika har over 150 års erfaring i at producere og udvikle kvalitet, komfort og sikkerhed i deres sko. Med den historie i rygsækken, så er det ikke så underligt, at Sika er det foretrukne mærke, når folk er på udkig efter helt nye træsko.

Sika træsko med kap er det populære valg til dem, der har brug for en sko med god støtte. Sika træsko uden hælkap er til dig, som leder efter en komfortabel sko, der er nem at hoppe i, når du skal ud og hente æg hos hønsene eller hurtigt smutte i stalden for at kigge til dyrene.

Køb træsko til mænd og kvinder

Du kan vælge mellem farverne mørkebrun og sort, som passer til alt slags arbejde. Med sko i mørke farver skal du ikke være bekymret for at dine fine sko bliver misfarvet grundet jord og skidt, og så passer farverne til begge køn.

Denne type sko er en klassiker, som har forbindelser til de dage i fortiden, hvor hele husstanden hjalp hinanden med at pløje marken. I dag kan man bruge skoen til så meget andet, hvilket gør den populær i mange danske hjem.

Hos Park & Fritid sætter vi en ære i at forhandle træsko til en pris, der er banket helt i bund. Hop i et par gode træsko fra Park & Fritid.