Robuste og gode skydestokke fra populære mærker

Hos Park & Fritid har vi skydestokke til netop dit behov. Se vores udvalg nedenfor.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Primos Trigger Stick 3-Benet Skydestok 3. Generation Tilbud
  Primos Trigger Stick 3-Benet Skydestok 3. Generation
  Tilbud 1.195,00 DKK Normalpris 1.899,00 DKK
 2. Viper Flex Styx Elite single leg Tilbud
  Viper Flex Styx Elite single leg
  Tilbud 399,00 DKK Normalpris 424,00 DKK
 3. Viper-Flex Styx Elite Tilbud
  Viper-Flex Styx Elite
  Tilbud 1.395,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

3 eller 4 benet skydestok

En skydestok er et stykke jagtudstyr, der stabiliserer en stående affyring. Brugen af en skydestok kan være den afgørende forskel på, om du rammer dit bytte perfekt eller rammer ved siden af.

Mange jægere har et, dog findes der mange forskellige, og ikke én passer til alle. Hos Park & Fritid har vi et varieret udvalg af 2, 3 og 4-benet skydestokke til gode priser, og vi forhandler anerkendte og populære mærker som Primos, Mjoelner og Viper-Flex.

Primos og Viper-Flex skydestokke

>Hos os finder du den populære Primos Trigger Stick skydestok med 3 ben. Et populært valg blandt jægere, da det er en forbedret udgave af dens allerede berømte forgænger. Den er nem og hurtig at betjene samt har mange features, der giver gode jagtoplevelser.

Den stabile skydestok fra Viper-Flex Styx Elite er kendt for sin ethåndsbetjening, hurtige opsætning og lydreducerende tilbehør. Det er en videreudvikling, hvor denne model er forbedret på mange andre punkter.

Du forbedrer dine chancer for at ramme dit bytte med jagtudstyr fra Park & Fritid. Vores udstyr er med til at give dig gode jagtoplevelser uden at tømme pengepungen.