Gardena reservedele

GardenaHer finder du kviklister og link til reservedelstegninger over det mest anvendte reservedele og tilbehør til din Gardena maskine.

Sådan gør du:

  • Trin 1: Find fabrikant, typeskilt og evt. årgang på din maskine.
  • Trin 2: Søg efter reservedels tegningen, der stemmer overens med din maskine og find reservedels nummeret du skal bruge. (Klik på link for mærke nederst på siden)
  • Trin 3: Spørg på varenummeret ved at benytte søgefunktionen i toppen denne side, hvorefter du får et søgeresultat med prisen og du kan derefter bestille varenummeret.

 

Reservedelsnummeret findes ikke på siden?

Kan du ikke finde reservedelsnummeret på vores side er du velkommen til kontakte os på kontakte på mail: reservedele@parkogfritid.dk eller find en medarbejder i vores have-park afdeling her.

 


Gardena

 *De fleste dokumenter er i PDF-filformat. Du kan få vist disse filer, skal du bruge "Adobe Reader", som kan hentes gratis her . Alle andre dukumenter findes i populære formater og kan let åbnes med eksisterende standard programmer på din computer. 

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Drev
    30,45 DKK
  2. Tandrem
    145,95 DKK
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Nye reservedele til Gardena haveprodukter

Har du brug for reservedele til en Gardena havesprøjte? Eller kører din slangeopruller ikke som den skal? Vi har reservedele på lager, så du kan reparere og vedligeholde dit Gardena-produkt. 

Vores varelager byder på reservedele til alle typer af Gardena haveprodukter Vi har mange års erfaring med salg af Gardena reservedele. Du kan handle i en af vores fysisike butikker, eller købe reservedele til Gardena online - så kan du nemt, bekvemt og billigt købe udstyr og tilbehør til dit Gardena-produkt. 

 

Køb Gardena reservedele online eller i butik

Når du skal købe en ny reservedel til et Gardenaprodukt, skal du være opmærksom på at delen passer til netop dén produktvariant, du har. Søger du eksempelvis reservedele til en Gardena plæneklipper, skal du have styr på hvilket produktnummer, din maskine har.

Brug vores guide til at finde specifikationerne, så er du hurtigt klar til at få dit udstyr i tip-top stand igen. 

Hvis du har spørgsmål, eller brug for råd og vejledning omkring køb af Gardena reservedele, kan du altid komme forbi din lokale Almas Park & Fritid, eller sende os en mail på reservedele@parkogfritid.dk - så hjælper vi dig med at blive klar til sæsonens havearbejde. 

(Søger du en specifik Gardena reservedel, som du ikke finder i sortimentet, vil vi gerne forsøge at skaffe den hjem til dig hurtigst muligt).